Família Morales, protagonistes del maig

Aquí només veiem una part de la nissaga familiar que es dedica a la comercialització de fruites i hortalisses a Mercabarna. Però si la família Morales destaca per un producte concret, aquest és el plàtan.

La Carmen Puig, jubilada des de fa anys, és història viva del Mercat. Ha viscut el canvi d’horari, la modernització i internacionalització del mercat i la incorporació de més dones a un ambient laboral tradicionalment masculí. Amb la seva filla Carmen, situada al centre de la imatge, parlaran del mercat d’ahir, d’avui i de demà i veurem com són «Les dones de mercat».

La Família Morales, protagonistes de l'abril a Dones de mercat de Mercabarna
La Família Morales és una nissaga de majoristes de Mercabarna. A la fotografia apareixen tres generacions.


Dones, no tingueu por a res! Obriu-vos camí, formeu-vos per ser les primeres i tireu endavant. L’únic que ens diferencia dels homes és la força física i ja hi ha màquines que la compensen. 

Carmen Puig. Exmajorista