La Lali apareix a la fotografia al costat de les seves filles, la Clàudia i la Paula. Pertanyen a una nissaga de majoristes del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i les més joves han volgut sumar-se a l’empresa familiar.

A través de les vivències i les opinions de la Paula, coneixerem com és la nova fornada de professionals que arriben a Mercabarna i com s’imaginen el mercat del futur. Sense oblidar, és clar, les generacions precedents, com la Lali, la mare.
Elles son les protagonistes del mes d’abril del calendari “Dones de mercat”. 

La família Prats són majoristes i  unes de les protagonistes del projecte de Mercabarna Dones de mercat.

Cal agrair la feina de les dones més veteranes del mercat que, com la meva mare, ens han fet el camí més fàcil. Sense elles, les següents generacions no estaríem aquí. Felicitats!

Paula Prats. Administrativa i filla de majoristes.